ANP Nieuws

Om jou als eerste te voorzien in het horecanieuws van de dag zijn ANP en Horecava een speciale samenwerking aangegaan. Van regionaal horecanieuws tot landelijk, wat er speelt in onze branche lees je hier! Geheel onafhankelijk, direct van de redactie van ANP!


ANP Nieuws
Strandtenten Scheveningen maken zich op voor zomers weekend

Er komt een zomers weekend aan voor de strand, met gemiddeld 100 reserveringen per strandtent die vaststaan. Een mooi vooruitzicht.

ANP Nieuws
Jongeren zien vakantiebaantje in horeca weer zitten

Een vakantiebaantje in de horeca? uit onderzoek van Youngcapital blijkt dat jongeren het weer zien zitten, flexwerkers nemen weer toe.

ANP Nieuws
HelloFresh groeit met 2 miljoen extra klanten

Hellofresh heeft een goed eerste kwartaal gehad, met een groei van 2 miljoen klanten in de laatste drie maanden.

ANP Nieuws
Minder bedrijfsopheffingen bij restaurants en cafetaria’s

Relatief weinig restaurants en cafetaria's hebben hun bedrijf stopgezet in het eerste kwartaal van 2021, dat laat het CBS weten.

ANP Nieuws
Studenten maken wervingscampagne voor Postillion Hotels

Studenten van NHL-Stenden zijn met een idee gekomen voor een wervingscampagne voor Postillion Hotels. Postillion wil graag 10.000 euro investeren in het idee.

ANP Nieuws
Bij nieuw banenplatform solliciteert horecabaas bij personeel

Benenplatform Deats draait het recruitingprocess om. De werkgever probeert op het platform de werkzoekende te verleiden naar een baan.

ANP Nieuws
Tool geeft ‘reisadvies’ welk terras veilig is en welke te druk

De drukte op een terras is een factor waar gasten naar moeten kijken met de restricties op het moment. De website Terrasindebuurt laat zien welke plekken veilig zijn en welke te druk.

ANP Nieuws
Horecabazen over slecht terrassenweer: vrij zinloos dit

Na de mooie opening van de terrassen op woensdag, was het donderdag grijs en nat. Het weer zit niet mee voor de horeca. Alhoewel de meesten hun kosten hebben terugverdiend, valt donderdag alles weer weg. Terrassen zijn met dit weer niet vol en het is niet rendabel om open te zijn.

ANP Nieuws
Bedrijven geven personeelsleden een vrije terrasdag

Op kosten van de zaak sturen verschillende bedrijven hun personeel het terras op als een bonus terrasdag. Zo steunen ze de lokale horeca.

ANP Nieuws
Zorginstellingen Hoogeveen bedanken horeca voor tijdelijke hulp

Een initiatief waarbij horecapersoneel zorgmedewerkers heeft geholpen tijdens de horecasluiting, komt nu ten einde. De Hoogeveense zorginstellingen bedanken de zeventig horecamedewerkers voor hun werk.

ANP Nieuws
Horeca: ook binnenruimtes moeten spoedig open

Nu de terrassen open zijn zal er ook meer open moeten gaan op korte termijn. De horeca kan niet alleen draaien op de geopende terrassen.

ANP Nieuws
Drukke eerste terrasdag verliep zonder problemen

Op de eerste dag dat in Nederland de terrassen weer beperkt open mochten, maakten duizenden mensen gretig gebruik van deze mogelijkheid.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht