Algemeen Nieuws


Personeel
Blog Martina Nguyen: Recruitment post-COVID-19: A chance or a challenge?

Competition for experienced staff During the pandemic, the restrictions and lockdowns have caused many businesses to cut their costs by...

Nieuwsberichten
De nieuwe Winterhalter PT-serie: De compromisloze doorschuifvaatwasmachine

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de nieuwe doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Deze voldoen aan de hoogste eisen en op maximale efficiency toegesneden:...

Duurzaamheid
LISIMO deelt blik op de toekomst met wildpluk pesto´s tijdens de Food Inspiration Outdoor ´21

Op 1 juli 2021 neemt Bieze Food Solutions met het merk Lisimo, producent van pure koelverse pesto´s, tapenades en sauzen,...

Nieuwsberichten
Lewis van Breda: Hoe een jonge manager een (nacht)cafe bij het Leidseplein runt

In een straat net naast het Leidseplein zijn twee cafés gelegen waar het leven zich voornamelijk ‘s nachts afspeelt. In de tijd van corona, waar de horeca ‘s nachts helaas lang gesloten moest blijven, proberen bar Weber en Lux zich aan te passen met de vroege openingstijden. Manager Lewis van Breda (26) is degene die zijn passie in deze zaken stopt en deze weet te runnen in deze lastige tijden. Hoe is het voor een jonge manager om stand te houden in deze uitdagende periode?

Nieuwsberichten
VACATURE Stagiair Online Content en Community Marketeer Horecava

Jouw contentkunsten laten zien door artikelen en social posts te maken voor Horecava? Mails versturen naar 124.000 mensen? Zien hoe jouw SEO-geoptimaliseerde berichten bijdragen aan een betere vindbaarheid in Google en de gebruikerservaring van de Horecava website verbeteren? Dat kan bij deze stage als stagiair(e) Online Content en Community Marketeer!

Nieuwsberichten
Duurste hamburger ter wereld komt uit Voorthuizen

De Daltons in Voorthuizen maakt deze zomer de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, bedacht en gemaakt door eigenaar Robbert Jan de Veen. Hij hangt er een prijskaartje aan van maar liefst 5000 euro. Daarmee verbreekt hij het huidige record dat in handen is van een Amerikaan. De Gelderse ondernemer doet hiermee een officiële wereldrecordpoging.

Productnieuws
Tork lanceert twee innovatieve, hygiënische handzepen: geurneutraliserend en zuiver

De makkelijkste manier om jezelf en je gasten te beschermen tegen ziekteverwekkers is het regelmatig goed wassen van de handen. Tork lanceert daarom twee nieuwe soorten handzeep: Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep en Tork Zuivere Schuimhandzeep.

Algemeen Nieuws
Instatrend #BBQ

Instatrend #Barbecue. Deze editie van de instatrends kijken we vooruit naar de zomer en het lekkere weer dat er aan komt.

Nieuwsberichten
‘Personeelstekort horeca wordt in september nog veel groter’

Het tekort aan personeel in de horeca wordt in september nog veel groter. Dat verwachten verscheidene uitzendbureaus die gespecialiseerd zijn in de horeca. Het zou er in september toe kunnen leiden dat sommige evenementen niet kunnen doorgaan.

Nieuwsberichten
Belastingdienst/Toeslagen herinnert horeca-ondernemers met kinderopvangtoeslag om gegevens te checken

Ondernemend Nederland komt steeds weer meer in bedrijf. Dat geldt ook voor de horeca. Voor ondernemers en zzp’ers met kinderen heeft dat mogelijk gevolgen voor hun kinderopvangtoeslag. Want veranderingen in je leven, zoals in inkomen of opvanguren voor je kind, hebben invloed op hoeveel toeslag je krijgt.

Nieuwsberichten
SVH organiseert maandagavond 7 juni positieve theatershow voor de horeca: Ga voor Gaaf!

Maandagavond 7 juni 2021 organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) als meest positieve bedrijf van Nederland in samenwerking met Trainmark de virtuele en positieve ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca!’ show live vanuit theater Spant! in Bussum.

Nieuwsberichten
D&L – De favoriet van de Belgen, ontvang een gratis dispenser

Devos & Lemmens is opgericht in 1886 te Antwerpen en produceert sindsdien de lekkerste Belgische mayonaises en tafelsauzen met een passie voor rijke smaak en authenticiteit. Alle sauzen van Devos & Lemmens worden gemaakt volgens de Belgische traditie en voldoen aan strikte kwaliteitseisen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!