Algemeen Nieuws


Algemeen Nieuws
Wereldprimeur in Amsterdam: elektrische mini biertankwagen bevoorraadt de horeca

De horeca in Nederland heeft zijn deuren weer geopend en moet daarom bevoorraad worden met voldoende drank. Heineken heeft in samenwerking met Duotank en Top Systems een unieke elektrische mini biertankwagen ontwikkeld waarmee de horeca in de binnenstad van Amsterdam duurzaam en geluidloos van bier gaat wordt voorzien.

Bedrijfsnieuws
Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021

Maandag 31 januari is de deadline voor de btw-aangifte en -betaling over het vierde kwartaal van 2021. Deze btw-aangifte is anders dan normaal. Zo is het de laatste keer dat ondernemers hun aangifte kunnen doen via het oude ondernemersportaal (Digitaal aangeven ondernemers). Daarna moeten alle ondernemers overstappen naar één van de andere manieren van aangifte doen. De Belastingdienst zet deze en andere aandachtspunten voor de btw-aangifte over het vierde kwartaal op een rij.

Algemeen Nieuws
Teken jij ook de #horecaopen petitie?

Zoals iedereen weet heeft de branche het zwaar. Met keer op keer maatregelen die de horeca gedeeltelijk of volledig verplichten te sluiten. De reserves van horecaondernemers raken op, de steunmaatregelen zijn onvoldoende en de toekomst onzeker. Koninklijke Horeca Nederland roept daarom op om per direct de corona-maatregelen voor de horeca te versoepelen. Ze hebben daarom een petitie gestart om de overheid duidelijk te maken dat het zo niet meer langer kan.

Ondernemerschap
Beschermd: Trending Topics 2022 is uit!

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Nieuwsberichten
Vertrouwde kwaliteit, nieuw jasje!

Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak. Nu voorzien...

Scoops Inspiratie
Nieuwe no & low drankenbeurs NABLAB 1 jaar uitgesteld naar April 2023

Initiatiefnemers RAI Amsterdam en Servicecentre4Hospitality hebben deze week besloten het geplande event NABLAB met één jaar uit te stellen. De aanvankelijk op 4 en 5 april geplande vakbeurs zou het eerste Europese evenement voor professionals met 100% focus op “no & low alcoholische dranken” worden. Onder de huidige omstandigheden en met alle onzekerheden voor de komende maanden heeft de organisatie in goed overleg met de partners besloten de eerste editie een jaar uit te stellen naar 2023.

Algemeen Nieuws
Entree Magazine en Horecava lanceren Trending Topics 2022

Trends, previews, verwachtingen en hotspots: begin januari verschijnt Trending Topics 2022! Van eigen delivery-apps, vegan snacks en Generatie Z tot non-alcoholische cocktails, dark kitchens en biertrends. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 200 pagina's is een co-productie van Entree Magazine en Horecava.

Algemeen Nieuws
Probeer nu traditioneel Belgische mayonaise!

Mayonaise met ei van Devos & Lemmens wordt gemaakt volgens traditioneel Belgisch recept en blinkt uit door haar volle romige smaak. Niet alleen onmisbaar bij frietjes, maar past ook uitstekend bij tal van andere gerechten zoals fondue, gourmet, bij de barbecue en in salades.

Algemeen Nieuws
Horecava@your service – helpende handjes aangeboden

Van ramen zemen, orders opnemen tot het snijden van groentes…van 10 tot 13 januari 2022, de oorspronkelijke datum dat Horecava zou plaats vinden, gaat het Horecava-team op pad. We, de organisatie achter Horecava, willen deze dagen niet ongemerkt voorbij laten gaan en gebruiken om de branche letterlijk een helpende hand aan bieden. Horecaondernemers en leveranciers kunnen zich aanmelden en aangeven waar ze hulp bij kunnen gebruiken; klussen die door gebrek aan personeel zijn blijven liggen, waar geen tijd voor was. Team Horecava komt langs en helpt de klus te klaren.

Nieuwsberichten
Blog Quirine Muller: Hybrid Hotels, van concept naar trend in corona tijd

Stijging in aantal thuiswerkenden Dit was het begin van een periode die langer duurt dan iedereen had voorzien. Volgens het...

Nieuwsberichten
Reinier Bunnik: Don’t try to follow someone else’s path, create your own.

He knew that one day, he would be a General Manager Ever since a young age, Reinier Bunnik was mesmerized...

Nieuwsberichten
Blog Jesper Diercks: Wat kan de horeca leren van de interactie met gasten tijdens de sluiting?

Wat maakt interactie in de horeca belangrijk? Interactie tussen een bedrijf en haar gasten is een van de belangrijkste aspecten...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!