Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Waardevolle ontmoetingen met de Netwerktool

Op de beurs faciliteren we waardevolle face to face ontmoeten voor onze bezoekers en exposanten met onze netwerktool. Ontdek relevante exposanten en bezoekers op een snelle en eenvoudige manier. Je vergroot eenvoudig je netwerk, komt in contact met mensen die je anders niet had ontmoet en je gaat efficiënt met je tijd om.

Log in bij de Horecava Netwerktool

Hoe werkt het:

1. Log in met het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent en je gebruikers ID (toegestuurd in een e-mail na je registratie)
2. Vul je persoonlijke profiel in, dit kan door LinkedIn te koppelen
3. Ontdek interessante netwerkmogelijkheden en click ‘interested’ om te chatten en afspraken in te plannen met exposanten en andere bezoekers

Veelgestelde vragen

Hoe log ik in?

Gebruik je e-mailadres waarmee je bent geregistreerd en het gebruikers ID dat je per mail hebt ontvangen.

Problemen met inloggen?

Na registratie duurt het een dag voordat je de inloggegevens ontvangt. Lukt het je nog niet om in te loggen stuur dan een mailtje naar support@grip.events.

Wat is de netwerktool en wat zijn de voordelen?

Onze netwerktool is een intelligent platform dat geavanceerde algoritmen gebruikt om constant te leren over jouw doelen en interesses. De app maakt het mogelijk om te netwerken op een laagdrempelige manier met voor jou waardevolle mensen en helpt je daarbij je tijd efficiënt in te delen.

Hoe plan ik een afspraak in?

Als eerste moet je zorgen dat je een persoon hebt waarmee je een afspraak in wilt plannen. Klik dan op zijn/haar naam om de profielpagina te zien. Je kunt dan iemand markeren als ‘interested’ of ze een afspraakverzoek sturen.

Waar vindt mijn afspraak plaats?

We bieden op de Horecava verschillende mogelijkheden om even rustig te netwerken. Deze plekken worden z.s.m. bekend gemaakt.

Kan ik de afspraak direct in mijn agenda zetten?

Als een afspraakverzoek is geaccepteerd, ontvang je agenda verzoek via de mail.

Welke persoonlijke details zijn zichtbaar?

Alleen jouw werk gerelateerde informatie is zichtbaar (Naam, beroep en organisatie). Informatie zoals je e-mailadres en telefoonnummer zijn niet zichtbaar voor anderen.

Hoe verwijder ik mijn gegevens?

Het verwijderen van je gegevens betekent dat het niet meer mogelijk is om in te loggen of een afspraak in te plannen via de netwerktool. Ben je zeker dat je je gegevens wil verwijderen stuur dan je gegevens naar support@grip.events met als onderwerp: “Remove from matchmaking” dan worden al je gegevens verwijderd.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht