Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Zummo sinaasappelpersen

Zummo sinaasappelpersen: voor heerlijk vers geperste sinaasappelsap zonder bittere schilsmaak. Met uniek automatisch vruchtvlees- en pittenfilter. Hoog rendement en eenvoudig te reinigen.


Als ondernemer wil je dat je klanten genieten van vers geperst sinaasappelsap met een heerlijke, pure smaak. Gun jezelf en je klanten daarom de topkwaliteit van onze Zummo Nature sinaasappelpersen.

En wist je dat je met de Zummo pers verschillende verse sappen kunt aanbieden? De Z40 Nature Adapt geeft nieuwe mogelijkheden om je klanten te verrassen met nieuwe smaken en combinaties. Denk bijvoorbeeld aan granaatappelsap, limoensap of mandarijnsap. Het unieke, verticale perssysteem (EVS) zorgt voor 10% meer sapopbrengst, er wordt geen druppel verspild.

 


Neem direct contact op met Woertman Nederland B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!