Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Tork

Think Ahead


Wereldwijd toonaangevend op het gebied van hygiëne

Tork is het toonaangevende internationale merk voor professionele hygiëneoplossingen. Van papieren handdoeken in de sanitaire ruimten van ziekenhuizen tot servetdispensers in restaurants. Hiermee levert Tork een geweldige ervaring voor de gebruiker en een gemakkelijke ervaring voor de koper. En als onderdeel van Essity streven we ernaar om op een duurzame manier te voldoen aan je wensen. Dit bespaart tijd, geld en moeite zodat jij je kunt richten op de dingen die belangrijk zijn voor je bedrijf.

Professionele hygiëneoplossingen

Iedere keer bij  het afnemen, drogen, reinigen of oppoetsen, staan we voor je klaar. Ons assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimten, keukens en restaurants te voldoen. Zo kun je de focust leggen op zaken die echt belangrijk zijn voor je bedrijf, zoals aandacht geven aan uw gasten.

Producent in de keuken     Producten in sanitaire ruimte  Servet dispenser     Tafelaankleding zoals servetten en tafellopers

Ons aanbod

Speciale actie voor heropening

Speciaal om de horeca te steunen heeft Tork acties op onze hygiëneproducten om te helpen bij de heropstart na de tijdelijke sluiting. Zo krijg je bij registratie 20% korting op diverse hygiëneproducten. Bekijk onze speciale actiepagina of kijk op www.tork.nl/horecabeurs.


Neem direct contact op met Essity Nederland

Meest recente berichten van Essity Nederland

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Johan van Hest van Essity Netherlands in Zeist

    Wordt u ook zo blij van de Hygiëne – en Table Top oplossingen van TORK , neem contact met ons op !

    10/10

Deel je ervaring over dit merk

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht