The Green Range


Dagelijks handgemaakte producten bereiden en ontwikkelen die zoveel mogelijk gebruikmaken van wat de natuur ons te bieden heeft: pure en eerlijke ingrediënten. Naast de welbekende sandwiches, maken we onder de vlag The Green Range: panini’s, wraps, tosti’s, soepen, yoghurtjes en salades.Mooie, smakelijke producten kun je alleen maken met de beste ingrediënten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan: de beste ingrediënten zijn niet zomaar te verkrijgen. Alles moet namelijk zo vers en oorspronkelijk mogelijk zijn, en gemaakt worden met respect voor onze omgeving. Dit betekent dat we in een hechte samenwerking met onze partners op zoek gaan naar dé perfecte ingrediënten. Een product verlaat dus niet zomaar onze keuken met het The Green Range-stempel, daarvoor moeten ze voldoen aan de volgende voorwaarden:> Ambachtelijk bereide biologische broodsoorten> Vleeswaren zijn op z’n minst gelijk aan de eisen die de Dierenbescherming stelt aan vleeswaren met twee sterren van het Beter Leven kenmerk> Vis die op z’n minst als goede vis wordt gekwalificeerd op de Viswijzer> Biologische zuivel, of zuivel uit het Caring Dairy-duurzaamheidsprogramma> Zoveel mogelijk regionaal geteelde groenten> CPE Vrije Uitloop eieren> Geen dubieuze kleur-, geur- en smaakstoffen (E-nummers)Alle producten verpakken we op een natuurlijke manier: dus niet met zuurstofarm gas verpakt, of op een andere manier onnatuurlijk lang houdbaar gemaakt. We gebruiken hoofdzakelijk klimaatneutrale verpakkingen: zo is onze papieren sandwichverpakking zelfs biologisch afbreekbaar. Verder gebruiken we geen plastic vensters, maar uitsluitend de biologisch afbreekbare tegenhanger polymelkzuur (PLA).


Neem direct contact op met Sanday’s Bakeries B.V.

Meest recente berichten van Sanday’s Bakeries B.V.Nog geen berichten gepost door Sanday’s Bakeries B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht