Silver Ocean Seltzer


Find your balance, drink Silver Ocean Seltzer

 

Silver Ocean Seltzer is meer dan een drankje. Het is een premium lifestylemerk met een boodschap: Geniet, op een gebalanceerde manier. Silver Ocean Seltzer is de eerste uiting van deze visie, maar zeker niet de laatste.

Ons verhaal

Het avontuur begon eind 2019. Wij kwamen een artikel tegen over een drankje dat erg populair was in de Amerika; Hard Seltzer. Een verfrissend alcoholisch drankje, laag in calorieën, zonder suikers of koolhydraten. Dat klonk perfect. Eindelijk, een gezonder alternatief voor een biertje of glas wijn. Het paste precies in ons idee van een gebalanceerde levensstijl: Gezond eten en genoeg bewegen iedere week, terwijl je bezig bent om je doelen te halen. Maar ook genieten van het moment, tijd doorbrengen met vrienden & familie (meestal met een drankje erbij) en af en toe wel een lekkere pizza eten.

Hard Seltzer importeren bleek een erg lastig verhaal. Toen we dan eindelijk wat blikjes uit Engeland hadden bemachtigd, waren we nogal teleurgesteld. Het eerste dat we opmerkten was dat het chemisch smaakte. Deze Hard Seltzer was gemixt en niet gebrouwen. Wanneer je ergens niet tevreden over bent, heb je twee opties: klagen of er iets aan doen. Wij besloten om onze eigen Hard Seltzer te maken. Met een thuisbrouwset begonnen we te experimenteren. Na maanden van proeven en testen vonden we het perfecte recept. Het resultaat is Silver Ocean Seltzer.


Neem direct contact op met Silver Ocean Seltzer

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Silver Ocean Seltzer
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!