Horecava schuift door naar het voorjaar

Schulstad Bakery Solutions


Met 135 jaar ervaring en expertise is Schulstad vandaag uitgegroeid tot één van de absolute wereldmerken in Royal Danish & French Pastry en on the go snacks.Als merk is Schulstad er perfect in geslaagd om zijn rijke traditie in evenwicht te brengen met de modernste baktechnieken en de veeleisende verzuchtingen van de hedendaagse consument met zijn zin voor on the go verwennerij.Schulstad is een merk dat staat voor hoge kwaliteitsproducten op basis van de beste grondstoffen en producten waarvan smaak en textuur premium zijn. Onze Schulstad producten worden regelmatig beloond met prestigieuze prijzen voor smaak en kwaliteit.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met Lantmännen Unibake Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Schulstad Bakery Solutions
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!