Satelliet Originals

Maak kennis met Satelliet Originals, het nieuwe label van Satelliet Meubelen. De complete collectie van Satelliet Originals is ontwikkeld en samengesteld met als doel dat het de hospitalitymarkt in al haar diversiteit kan bedienen.


Maak kennis met Satelliet Originals, het nieuwe label van Satelliet Meubelen. De complete collectie van Satelliet Originals is ontwikkeld en samengesteld met als doel dat het de hospitalitymarkt in al haar diversiteit kan bedienen.

Plekken creëren waar mensen graag komen om elkaar te ontmoeten, daar draait het om. Satelliet Originals biedt een unieke meubelcollectie met een eigen signatuur.

De eigen collectie vormt de kern van het assortiment en bestaat al jaren. Gezien de groei en ideeën over de toekomst wil Satelliet een duidelijk merkbeleid voeren dat laat zien waar de organisatie voor staat: premium quality, tailor made & full service.

De Satelliet Originals collectie komt voort uit de behoefte om een uniek en veelzijdig productaanbod te creëren met een eigen herkenbare signatuur. Door jarenlange ervaring en door altijd actief op zoek te zijn naar de laatste ontwikkelingen en trends, voorziet Satelliet met een kwalitatieve en actuele collectie in de wensen en behoeften van opdrachtgevers.

De kracht van Satelliet Originals zit hem in personalisatie. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen karakter, een eigen gezicht, en ondersteunt op die manier de identiteit van een concept of interieur. Wat het afmaakt zijn de oneindige mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking.

Door zelf aan de basis te staan van ieder product binnen de Satelliet Originals collectie, speelt Satelliet snel in op de continue veranderende markten. Daarnaast krijgen ondernemers, creatieven en projectontwikkelaars de handvatten die nodig zijn om gezamenlijk de meest inspirerende hospitality locaties te creëren: plekken waar mensen elkaar graag ontmoeten.

Het zijn deze mensen – noem ze gasten, noem ze gebruikers – die centraal staan in de ontwikkeling van de eigen collectie. Naast sfeer eisen zij comfort en kwaliteit. En dit hoort daarom aan de basis te liggen van ieder product. Satelliet Originals zijn de door Satelliet origineel ontwikkelde producten die zowel in-house als in samenwerking met Nederlandse ontwerpers tot stand komen.

Ieder product van de Originals collectie staat voor gastvrijheid, kwaliteit, kracht, diversiteit, eigenheid, inspiratie, toepasbaarheid en functionaliteit. Dat is de belofte van Satelliet Originals.

www.satellietoriginals.net


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!