Horecava schuift door naar het voorjaar

SAPORI

Sapori is de nr. 1 Cantuccini in Italië. Een authentieke Toscaanse delicatesse.


Sapori Cantuccini; de zoete traditie uit Siena

In 1832 werd er in Siena een ambachtelijke bakkerij opgericht door de drogist Virgilio Sapori. In deze bakkerij werden vanaf het eerste begin ambachtelijke amandelkoekjes naar traditioneel Toscaans recept gemaakt. Al 200 jaar houdt Sapori de tradities van het maken van Toscaanse patisserie in ere en produceert onder andere Panforte, Ricciarelli, Cavalluci en Cantuccini.
Cantuccini is een van de bestsellers. Hiermee is Sapori een van de oudste patisserie merken van Italië. De passie voor de regio, voor de oude en unieke Toscaanse recepten en voor het gebruik van kwalitatieve grondstoffen komen samen in alle producten.

Cantuccini zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes, afkomstig uit Toscane. Sapori Cantuccini wordt gemaakt van verse melk, verse eieren en hele amandelen. Net als beschuit worden Cantuccini 2 keer gebakken, wat het koekje extra knapperig maakt. De onmisbare smaak van verse ingrediënten en hele amandelen, samen met het onweerstaanbare aroma van vanille en citrusvruchten, de schuine afsnijding en het 2 keer bakken zorgen voor dit verleidelijke koekje.

Deze heerlijke amandelkoekjes zijn een traktatie voor bij de koffie, maar ook heerlijk als ingrediënt in desserts als Tiramisu.

Sapori Cantuccini alla Mandorla is verkrijgbaar in zakken van 175g en 800g.

Naast Cantuccini bestaat het assortiment uit Amaretti Morbidi, een verrukkelijk zacht amandel koekje


Neem direct contact op met GranFood BV

Meest recente berichten van GranFood BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van SAPORI
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!