Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

SAPORI

Sapori Cantuccini; de zoete traditie uit Siena


Al bijna 200 jaar lang, houdt Sapori de onmiskenbare en traditionele Toscaanse patisserie in ere. Hiermee is Sapori een van de oudste patisserie merken van Italië. De passie voor de regio, voor de oude en unieke Toscaanse recepten en voor het gebruik van kwalitatieve grondstoffen komen samen in alle producten.

Cantuccini zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes, afkomstig uit Toscane. Sapori Cantuccini wordt gemaakt van verse melk, verse eieren en hele amandelen. Net als beschuit worden Cantuccini 2 keer gebakken, wat het koekje extra knapperig maakt. De onmisbare smaak van verse ingrediënten en hele amandelen, samen met het onweerstaanbare aroma van vanille en citrusvruchten, de schuine afsnijding en het 2 keer bakken zorgen voor dit verleidelijke koekje.

Deze heerlijke amandelkoekjes zijn een traktatie voor bij de koffie, maar ook heerlijk als ingrediënt in desserts als Tiramisu.

Naast Cantuccini bestaat het assortiment uit Amaretti Morbidi, een verukkelijk zacht amandel koekje


Neem direct contact op met GranFood BV

Meest recente berichten van GranFood BV

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over dit merk

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht