Marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel


Wij zijn Ruigrok NetPanel. Wij helpen je om te verbeteren en groeien, door je doelgroep aan het woord te laten en een stem te geven binnen jouw organisatie. Met maatwerk onderzoek, workshops en advies werken we samen met onze opdrachtgevers aan klantgerichte communicatie, producten en dienstverlening. Wij zetten graag ons #oogvoordeklant in om bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Zo brachten wij voor Simon Lévelt bijvoorbeeld de merkbeleving in kaart. Daarin vroegen we niet alleen naar merkbekendheid en -gebruik, maar ook naar de klantreis van het kopen van koffie en thee. Daarnaast hebben we de nieuwe winkelformule onder de loep genomen. Deze inzichten geven niet alleen input voor doelstellingen (bijvoorbeeld waar sta je nu qua bekendheid en waar wil je heen?), maar ook voor de marketingstrategie (bijvoorbeeld welke aspecten breng je naar voren?).

Voor andere opdrachtgevers uit de food branche leggen we bijvoorbeeld productinnovaties aan de doelgroep voor. Soms nog echt in de ontwikkelingsfase waarbij de inzichten bijdragen aan het optimaliseren van het product zelf. Soms als het product al in de winkels ligt waarbij de inzichten vooral bijdragen aan het optimaliseren van de marketingcommunicatie.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan plannen we een online koffiedate!

Website: Ruigrok NetPanel.nl
E-mailadres: info@ruigroknetpanel.nl
Telefoonnummer: 020 7820400
LinkedIn: Ruigrok NetPanel


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!