Horecava schuift door naar het voorjaar

Robijn


Wat mooi is moet mooi blijven. Niet voor niets is dit al jarenlang het motto van Robijn.Robijn zorgt voor allesNatuurlijk wil je kleding zo lang mogelijk mooi houden. Vertrouw daarom op Robijn. Voor alle kleding, alle stoffen, voor elk dilemma heeft Robijn de juiste oplossing.Je besteedt veel zorg aan de was en van je wasmiddel verwacht je hetzelfde. Dan is het prettig om te weten dat Robijn helpt kleuren mooi te houden en je was fris te laten ruiken. Juist daar ligt onze kracht.Het productassortiment van Robijn reikt verder dan alleen bonte en gekleurde was. Zo is er Robijn Black Velvet, speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van zwarte en donkergekleurde kleding. Want wat donker is moet donker blijven. Voor alle witte was is er Robijn Stralend Wit. Ook je wolwas is veilig bij Robijn met Robijn Wol&Fijn. En voor al je delicate spulletjes gebruik je Robijn Fleur en Fijn.Naast het uitgebreide assortiment wasmiddelen omvat de productlijn van Robijn wasverzachters en strijk- en droogproducten.Onze wasverzachters zorgen stuk voor stuk dat kleding lekker zacht blijft en heerlijk ruikt. Strijkwaters, droogtrommeldoekjes, geurbuiltjes en Robijn Refresh: Robijn ontwikkelt door.Robijn CreationsSpeciaal voor de echte geurliefhebbers heeft Robijn de wasverzachterlijn Creations ontwikkeld. Robijn Creations is een verzameling van heerlijke geuren ontworpen door parfumexperts. De zinnenprikkelende geuren zijn samengesteld op basis van verfijnde geurextracten die ook in luxe parfums gebruikt worden. Het resultaat is een parfumlijn voor je kleding die je wasgoed in een heerlijk delicate geur hult.Robijn ZwitsalAls geurexpert zorgt Robijn al jaren voor de lekkerste geuren in de was. Om gehoor te geven aan de wens van de duizenden trouwe Facebook-fans, heeft Robijn een nieuwe productlijn geïntroduceerd. Het nieuwe wasmiddel en de nieuwe wasverzachter van Robijn met milde Zwitsal geven je kleding het schone resultaat en de vertrouwde zachtheid die je van Robijn gewend bent, gecombineerd met de heerlijke milde geur van Zwitsal. Hiermee combineert Unilever voor het eerst twee merken uit twee verschillende categorieën: wasmiddelen en babyverzorging. Beide merken zijn zeer geliefd bij consumenten en staan bekend om hun geur en verzorging. Deze lijn is dan ook ontwikkeld voor iedereen die houdt van de goede zorg van Robijn en de vertrouwde geur van Zwitsal.


Neem direct contact op met Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Meest recente berichten van Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Robijn
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!