Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Risso


Risso® is hét internationale merk voor hoge kwaliteit, makkelijk te gebruiken en bovenal smakelijke producten voor eigentijdse chefs.

De Risso® producten worden geproduceerd met de beste en primair plantaardige ingrediënten, resulterend in de beste functionaliteit voor de professionele keuken en bakkerij.

Risso® Chanty Room – op basis van planten

Risso® is in Nederland bekend van de frituuroliën en dit assortiment is uitgebreid met vier soorten room op basis van planten voor de horeca. De producten zijn duurzamer en verantwoorder door meer plantaardige grondstoffen en minder tot geen dierlijke vetten. Allemaal producten waarbij duurzaamheid en verantwoord hoog in het vaandel staan.

Bekijk hier het assortiment van Risso Chanty plantaardige romen.

Nieuw: Risso® Vinaigrettes

Risso Vinaigrettes voegen smaak, textuur  en glans toe aan jouw gerecht. De mogelijkheden zijn eindeloos! De vinaigrettes zijn van nature 2-fasig: dus schudden voor gebruik. Na schudden blijven de vinaigrettes langer stabiel. De Risso vinaigrettes zijn intens van smaak, dus je hebt een lagere dosering nodig voor een hoge smaakimpact. Ontdek het assortiment vinaigrettes.

Inspirerende recepten en insights voor de groenere horeca keuken vind je op risso.com/nl-nl.

Risso® Chef Frituurolie

Met RISSO® Chef Frituurolie bakken professionele bakkers sinds jaar en dag de beste oliebollen en bakken vishandelaren vis heerlijk krokant.

RISSO® Frituurolie is een zorgvuldig samengestelde frituurolie van zuiver plantaardige oliën voor de professionele keuken. De unieke samenstelling combineert de beste eigenschappen van vijf verschillende oliën. De verschillende oliën van RISSO® zorgen dat de olie hittebestendig is, een unieke smaak, een sterk gereduceerde schuimvorming en een lange levensduur heeft. Deze combinatie zorgt voor krokante en betrouwbare bakresultaten.

Risso® Chef: perfect voor bakkers & vishandelaren die willen vertrouwen op de beste functionaliteit

✔ Lange levensduur
✔ Een uitgekiende samenstelling van vijf zuiver plantaardige oliën
✔ Hittebestendig
✔ Voor krokante en betrouwbare bakresultaten
✔ Sterk gereduceerde schuimvorming
✔ Bevat RSPO-gecertificeerde duurzame palmolie, hoogst haalbare niveau
✔ Vrij van allergenen


Neem direct contact op met Vandemoortele Nederland B.V.

Meest recente berichten van Vandemoortele Nederland B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Risso
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!