Horecava schuift door naar het voorjaar

Riso Scotti

Riso Scotti, het nr. 1 merk voor risotto rijst in Italië


Riso Scotti verwerkt sinds 1860 de hoogste kwaliteit rijst uit Italië. De inmiddels zesde generatie van de familie Scotti blijft zich toe wijden op kwaliteit en innovatie van de beste rijstsoorten. Riso Scotti is gevestigd in Pavia (Lombardije), een regio van Italië die bekend staat om de rijstteelt. Op deze bijzondere plek houdt het bedrijf eeuwenoude tradities van rijstverwerking in stand, door bijvoorbeeld met stenen wielen de rijst van het kaf te scheiden, een techniek die al sinds 1850 wordt gebruikt.

Het Benelux assortiment van Riso Scotti beslaat dé meest iconische rijstsoort uit Italië: risotto rijst. Riso Scotti biedt uiteraard de pure rijstkorrel – Arborio en Carnaroli risotto – voor een traditionele bereiding met bouillon. Deze zijn verkrijgbaar in zowel retail als Foodservice verpakkingen.


Neem direct contact op met GranFood BV

Meest recente berichten van GranFood BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Riso Scotti
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!