RATIONAL

Ontstaan van het merk RATIONAL in 1973 in Duitsland, Landsberg am Lech.


RATIONAL Nederland voert uitsluitend apparatuur van RATIONAL. De fabriek van de RATIONAL iCombi Pro en de RATIONAL iVario Pro staat in Duitsland, Landsberg am Lech en is in 1973 gestart met de productie van conventionele ovens. In 1976 vond toenmalig directeur en eigenaar Siegfried Meister de combinatie oven uit. Een apparaat wat in staat was om hetelucht en stoom te combineren in 1 apparaat. Zo werd de combi-steamer geboren. Hoewel de markt eerst sceptisch was, is de combi-steamer vandaag de dag niet meer weg te denken in iedere professionele keuken. Nu  komt RATIONAL AG nog jaarlijks met updates, ontwikkelingen en in 2020 werd de meest slimme combi-steamer tot nu toe gepresenteerd, de iCombi Pro.

Meer over de historie van RATIONAL


Neem direct contact op met RATIONAL Nederland

Meest recente berichten van RATIONAL Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van RATIONAL
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!