Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Peeze


Wij zijn een landelijke koffiebrander en bieden duurzame koffie- en theeconcepten en koffieoplossingen voor op kantoor, in de horeca en voor thuis. Dit doen wij door mensen in de hele keten met elkaar te verbinden om zo maximale impact te hebben: in landen van oorsprong, partners, medewerkers en onze klanten.Elke situatie is anders en vraagt om een eigen aanpak. Samen brengen we uw situatie in kaart en bieden een oplossing op maat aan. Bij ons kunt u terecht voor duurzame koffie, thee, koffiemachines en bijproducten. Met onze barista-cursussen, werken we samen toe naar dé perfecte kop koffie van topkwaliteit!Wilt u meer weten? Bel 026 – 362 24 22 of kijk op www.peeze.nl


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met Koffiebranderij G. Peeze B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Peeze
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!