PAY PER WASH | GEEN INVESTERING. GEEN RISICO.


Winterhalter brengt professioneel wassen naar het volgende niveau, met de eerste vaatwasmachine waarvoor u alleen betaalt als u deze gebruikt. Dat betekent de beste waskwaliteit voor iedereen, onafhankelijk van budget en met maximale flexibiliteit.

Geen investering

Maak u geen zorgen over uw budget. Bij PAY PER WASH krijgt u het volledige Winterhaltersysteem zonder investering.

Geen risico

Bescherm uzelf tegen onverwachte kosten. Er zijn geen extra onderhouds- of reparatiekosten. U betaalt een vooraf afgesproken prijs, al het andere doen wij.

Geen vaste lasten

Betaal alleen voor het wassen als de zaken lopen. Het gebruik wordt afgerekend naar daadwerkelijk gebruik − en met een vaste prijs per wasbeurt.

Volledig flexibel

Blijf onafhankelijk en flexibel. Het contract kan tussentijds worden opgezegd, er zijn geen langdurige verplichtingen.

All inclusive

Calculeer met duidelijke en transparante cijfers. Bij PAY PER WASH is alles inclusief. Machine en korven, waterbehandeling, reinigingsmiddel, onderhoud en reparaties. Het complete pakket!

Eersteklas kwaliteit

Ga voor een echt kwaliteitsmerk. PAY PER WASH werkt met Winterhalter systeemcomponenten. Die zijn optimaal op elkaar afgestemd en garanderen perfecte wasresultaten!

Voor meer informatie neemt u contact op met Winterhalter via https://www.pay-per-wash.biz/nl_nl/


Nog geen berichten gepost door PAY PER WASH | GEEN INVESTERING. GEEN RISICO.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!