Pablo’s Choice

Er klopt een hart in het kleine stadje Morelia in Mexico, met een passie om uw diner onvergetelijk te maken. Dat hart is van Pablo.


Pablo’s Choice Guacamole, Tortillas en Tortilla Chips

LA Food is er trots op dat wij een geselecteerde partner zijn van Pablo’s Choice en dat wij het exclusieve recht hebben verkregen om het label in Nederland te voeren. Met dit label willen wij zowel de groothandels als de restaurateurs versterken en een kwaliteitsverbetering doorvoeren in de markt.

Pablo’s Choice, de visie van Arno Portegie

Opgegroeid op de zonnige stranden van California, USA, is hij van jongst af aan al enorm geïnteresseerd in de Mexicaanse keuken. Na werkzaam te zijn geweest in diverse Mexicaanse restaurants, en culinaire stages en opleidingen te hebben gevolgd in Mexico, kwam hij naar Nederland. Hier is hij ondernemer geweest (o.a. een Mexicaanse bezorgdienst in Utrecht) en jaren werkzaam geweest bij Corny Bakers. Momenteel maakt hij deel uit van het LA Food team en is hij de culinaire sparring partner van vele Mexicaanse restaurants. Hij heeft het sterke geloof, dat zowel de pure Mexicaanse keuken als de populaire Tex Mex keuken een kwaliteitsverbetering zullen doormaken in de komende jaren. Hij heeft het tot doel gesteld, producten te ontwikkelen die: puur, betaalbaar en gemakkelijk zijn.

Pablo’s Choice, primeur van de Avocado Pulp

Een van de unieke Mexicaanse producten uit de Pablo’s Choice Range is de 100% nature guacamole pulp van Pablo’s Choice. Op het moment van de marktintroductie, was er nog geen avocado pulp in Nederland te verkrijgen die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestond.
De samenstelling van de Pablo’s Choice avocado pulp verbaasde dan ook iedereen: 94% avocado en 6% ui en koriander. Dat is het! Geen citroenzuur, voedingszuur, E-nummers, kunstmatige toevoegingen etc. De avocado’s worden een paar kilometer van de plantages “Ultra High Pressure” verpakt en per diepvries container naar ons toe verscheept. Deze guacamole is echt een uniek product. Het mooie is, dit is zo’n natuurproduct, dat er af en toe zelfs smaakverschil zit per zak. Want elke zak is gewoon puur natuur en niet elke avocado smaakt nou eenmaal hetzelfde! Een ander voordeel van deze guacamole is, omdat de avocados niet helemaal fijn gemalen zijn, de quacamole een beetje chunky is Dit is dus echt wat anders dan de guamole die tot nu toe verkrijgbaar is in de markt!

De zakken worden diepvries bij de restaurants aangeleverd. Maar de koks kunnen de zakken bevroren pulp direct in de koelkast leggen. Zo lang ze luchtdicht verpakt zijn, zijn ze tot 2 weken gekoeld houdbaar. Is een zak eenmaal open gemaakt, dan moet hij wel in 2 dagen op. Maar dat is eigenlijk met alle guacamole zo, dus daarin geen verschil… Het scheelt wel, als de kok een half limoentje in de guacamole uitknijpt en de guacamole zo nu en dan afdekt met plastic folie. Gebruik de Pablo’s Choice guacamole gerust als halffabrikaat, voeg er gerust extra smaakmakers aan toe zoals pico de gallo, zout, suiker, pepers, limoen, koriander of knoflook.

Het mooie van de Pablo’s Choice Guacamole Pulp, is dat deze niet eens echt duurder is dan de vele industriele guacamoles die voor de rest verkrijgbaar zijn in de markt.


Neem direct contact op met LA Streetfood

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!