Horecava schuift door naar het voorjaar

Ola

De populairste ijsjes van Nederland leveren ook de meeste omzet op! Start je OLA ijsseizoen nu met korting.


Dankzij onze jarenlange ervaring in het Nederlandse ijslandschap is OLA uitgegroeid tot de nummer één van Nederland op het gebied van consumptie-ijs.

Een onverwoestbare original                                                                                                                                                                      De Raket is het langst- en bestverkochte ijsje van Nederland. Het was een succes vanaf de introductie in 1962 en heeft sindsdien niet aan populariteit ingeleverd. Wat is het geheim van dit simpele, puur Hollandse waterijsje? Heel eenvoudig: de Raket is altijd hetzelfde gebleven. De markt veranderde, de smaak van de consument veranderde, ijsjes kwamen en gingen, maar de Raket bleef. En werd met recht een ‘original’.

Blijven verrassen
Natuurlijk kun je als toonaangevende ijsmaker niet op je lauweren rusten. Door de jaren heen hebben we Nederland dan ook aangenaam verrast met klassiekers als de Cornetto, de Calippo, de Solero en de Magnum. Aansluitend op nieuwe consumentenwensen en ondersteund door krachtige marketing en promotie. Ondertussen blijven we onze producten verbeteren. We streven ernaar om uiteindelijk ons hele assortiment zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen te produceren. Al die inspanningen hebben OLA gemaakt tot het merk dat het nu is: een synoniem voor smaak en kwaliteit.

Onze missie
Dankzij onze jarenlange ervaring in het Nederlandse ijslandschap is OLA uitgegroeid tot de nummer één van Nederland op het gebied van consumptie-ijs. Daar zijn we trots op! En dat houden we ook graag zo. Dus blijven we Nederland en de rest van de wereld trakteren op overheerlijke nieuwe ijsjes en nieuwe smaaksensaties. Onze missie is altijd geweest om zoveel mogelijk een glimlach op de gezichten van mensen te toveren met de lekkerste ijsjes gemaakt met de beste ingrediënten. Omdat het lekker is en omdat we graag blije gezichten zien, want… Ice Cream makes you happy!

Plastic verpakkingen: van lineair naar circulair
We willen toe naar een circulaire economie, zodat zo veel mogelijk plastic verpakkingen hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Daarbij gebruiken we waar mogelijk geen plastic. Als er nog geen kwalitatief goed alternatief beschikbaar is, gebruiken we minder plastic of beter plastic.


Nog geen berichten gepost door Ola

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Ola
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!