Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

NORDCAP

Dé groothandel voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur.


Nordcap

Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan twee decennia op de markt. Met meer dan 6.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting.

Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies en kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service. Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van Nordcap. Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst voorop blijven lopen.

Merken

Wij vertegenwoordigen zeer gerenommeerde merken van fabrikanten van koel- en vriesapparatuur, zoals: Alpeninox, Fogal, ISA, Mercatus, Nordcap, Oscartielle, Moretti Forni, Technoeka, Moduline enz. Naast onze stekkerklare producten kunnen wij ook diverse koel- en vriesoplossingen op maat aanbieden met bijbehorende logistieke diensten.

 

Nordcap Duitsland

Als klassiek B2B-bedrijf werkt Nordcap voornamelijk samen met vak handelaren, planners, architecten en bedrijven in de voedingsindustrie. Dankzij een breed verkoopteam op kantoor en in het veld en een Duits Premium Service-partnernetwerk kunnen we aan deze aspecten recht doen.

De wortels van het familiebedrijf gaan terug tot 1937. Tegenwoordig wordt Nordcap Duitsland geleid door Christian Zöger en Klaus Ziegler. In 2014 heeft de directie samen met de Nederlandse partner AKE-Ideal Nordcap B.V. opgerich.

In Duitsland bedraagt ​​de jaaromzet circa 57 miljoen euro. Met meer dan 130 medewerkers op zes locaties Bremen, Hamburg, Berlijn, Erkrath, Ingelheim en Waddinxveen.

 

Meer info: Nordcap


Neem direct contact op met AKE Ideal NordCap

Meest recente berichten van AKE Ideal NordCap

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van NORDCAP
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!