MORETTI FORNI

Moretti Forni, the smart baking company! "Hitte is een ingrediënt"


Moretti Forni

Met een geschiedenis die rijk is aan traditie en passie voor het vak, is Moretti Forni vandaag de absolute leider in de productie van statische ovens voor pizzeria, banket en kleine bakkerij.

De connotatie van Italiaanse wortels die verband houden met het land van oorsprong, de traditie die van generatie op generatie is doorgegeven en de innovatieve kracht van nieuw management hebben Moretti Forni naar een globaliseringsproces geleid, waardoor het merk internationaal in 120 landen over de hele wereld is verspreid.

Een van de sterke punten is het brede productassortiment waardoor het bedrijf zich heeft kunnen diversifiëren en snel kan inspelen op de vele behoeften van een veranderende markt.

 

Moretti Forni LAB

“Hitte is een ingrediënt”. Net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect koken door middel van cursussen en workshops. Samen met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.

 

Moretti Ambassadeurs

Moretti LAB werkt samen met de beste Italiaanse / Nederlandse professionals in de pizzeria-, banket- en bakkerijsector. De ervaring van onze trainers is de extra rijkdom van de Moretti LAB Academy.

Onze Ambassadeurs kunnen u ook perfect begeleiden bij het ontwikkelen van uw pizza concept. Zij geven uitleg, begeleiden en het borgen van het proces.

 

Moretti Forni Pizzaforum

Pizza is onverminderd populair. Vooral in de to-go, foodservice, delivery, food retail en horeca is pizza in de meest uiteenlopende variaties erg populair. Vooral lichte, knapperige en traditionele creaties die opnieuw worden geïnterpreteerd zijn populair. Lange rusttijden voor het pizzadeeg en uitgebalanceerde toppings maken van de Italiaanse klassieker een welkome lichte snack.

Onze ambassadeurs staan klaar om restauranthouders, speciaalzaken, (supermarkt)-ketens, en adviseurs te helpen bij het implementeren van een individueel pizzaconcept:

Het bewustzijn van echt goede pizza’s is zowel onder restauranthouders als hun gasten toegenomen. Je kunt zeggen dat er nu een echte pizza-levensstijl is ontstaan. De potentie voor een grote verscheidenheid aan conceptvarianten is navenant groot. Samen kunnen we je pizzawereld helemaal ontwikkelen volgens uw wensen.

Wij organiseren ook 6 maal per jaar een Pizza forum in 1 van onze Moretti LAB’s in Nederland. Wij gaan in het pizza forum in op de mogelijkheden en kennis van pizza en apparatuur.

In verband met het coronavirus zijn op dit moment geen events mogelijk. Zodra het weer mogelijk is plannen wij nieuwe data.

Wilt u ook zo’n sessie bijwonen vul dan het aanvraag formulier in ->

 

Meer info: Moretti Forni


Neem direct contact op met AKE Ideal NordCap

Meest recente berichten van AKE Ideal NordCap

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over dit merk

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht