Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea is verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten om zo aan de behoefte van elke consument te voldoen.


Lipton is met Lipton Ice Tea marktleider op het gebied van ijsthee. Het is smaakvoller dan water, heeft minder suiker dan andere frisdranken en is verfrissender dan fruitsap. De ideale combinatie van verantwoordelijk en lekker.

Alle Lipton Ice Tea laag in calorieën
Bij Lipton maken we heerlijk verfrissende ijsthee en proberen we tegelijkertijd het suiker niveau te minimaliseren. In maart 2017 is het suiker niveau van Lipton Ice Tea Sparkling al verlaagd naar 4,5 gram suiker per 100ml. In 2019 is Lipton nog een stapje verder gegaan en hebben wij het suiker niveau van Lipton Ice Tea Green gereduceerd naar 3,5 gram suiker per 100ml. Nu in 2021 zal 100ml Lipton Ice Tea Green maar 2,5 suiker bevatten. Daarmee is het hele Lipton Ice Tea portfolio laag in calorieën. Daarmee is het hele Lipton Ice Tea portfolio laag in calorieën.

Bij Lipton werken we iedere dag aan een duurzamere wereld!
In 2020 worden alle 60 miljoen plastic flessen van Lipton gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar. Lipton heeft wereldwijd samen met andere Unilever merken het initiatief genomen om voor 2025 alle verpakkingen 100% herbruikbaar, recyclebaar of composteerbaar te maken.

100% gerecycled plastic
Lipton is het eerste frisdrankmerk in Nederland dat circulaire verpakkingen op een dergelijke grote schaal realiseert. Doordat het produceren van nieuw plastic niet meer nodig is, draagt Lipton bij aan het reduceren van de totale plastic consumptie. Dit bespaart alleen al 1.400 ton aan nieuw plastic per jaar.

Duurzaamheidsstrategie
Het verduurzamen van verpakkingen sluit aan bij de duurzaamheidsstrategie van Lipton, waarbij het merk de ambitie heeft om uiteindelijk volledig circulair te worden. De nieuwe flessen worden gemaakt van het materiaal rPET2. De productie van deze flessen zorgt daarnaast voor meer dan 40% minder CO2-uitstoot dan nieuw plastic.
Grijp jou kan om bij te dragen aan een plastic vrije wereld samen met Lipton!

Profiteer nu van onze Lipton actie en bestel direct op https://www.unileverpartners.nl/


Nog geen berichten gepost door Lipton Ice Tea

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Lipton Ice Tea
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!