KHN Rekenwerk

24/7 inzicht in je administratie. Aangifte btw, loonbelasting en inkomstenbelasting, voldoen aan bewaarplicht, salarisadministratie, inkoop- en verkoopfacturen.


KHN Rekenwerk hét administratiepakket voor de horeca

Meer tijd voor je gasten met KHN Rekenwerk

Goed ondernemerschap vraagt tegenwoordig om méér dan alleen aandacht voor de gast. KHN weet dat de administratieve kant van het ondernemen steeds zwaarder weegt. Verslaglegging moet voldoen aan de eisen van de overheid, de belastingdienst en diverse wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van de btw, de loonbelasting en de inkomstenbelasting, de bewaarplicht en de salarisadministratie. Hier kan KHN Rekenwerk je bij helpen.

Administratie van, voor en door horecaondernemers

KHN Rekenwerk, het horeca administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Op basis van jouw wensen nemen wij je administratieve last uit handen. En daarvoor krijg je direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast je plaats achter het stuur, om je te ondersteunen en kennis te bieden om je onderneming bij te sturen.

24/7 inzicht in je financiële status

KHN Rekenwerk staat altijd aan. We automatiseren de administratie dusdanig, dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht heeft in je financiële status. Je volledige administratie letterlijk op zak, gewoon met een app. We doen, na akkoord, de verwerking van je inkoopfacturen en de verzending van je verkoopfacturen.

We kunnen je salarisadministratie faciliteren en analyseren. En jij kunt een vergelijking maken met soortgelijke bedrijven in het land. Bovendien komt onze Rekenwerkmanager zeker vier keer per jaar met je bijpraten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen zijn per maand en exclusief btw.

Op KHN Rekenwerk kun je rekenen! Klik hier voor meer informatie!


Neem direct contact op met KHN

Meest recente berichten van KHN

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!