Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

KHN Academie

Gedurende het jaar organiseert KHN in samenwerking met Horeca Maatwerk cursussen, workshops en trainingen door heel Nederland. Zo kun je in een (halve) dag jouw kennis op het gebied van personeel, marketing of social media bijspijkeren. Ook kun je bij ons terecht voor een aantal verplichte horecadiploma's


KHN ACADEMIE | Cursussen en workshops speciaal voor de horeca.

Gedurende het jaar organiseert KHN in samenwerking met Horeca Maatwerk cursussen, workshops en trainingen door heel Nederland. Zo kun je bij de KHN Academie in een (halve) dag jouw kennis op het gebied van personeel, marketing of social media bijspijkeren. Ook kun je bij ons terecht voor een aantal verplichte horecadiploma’s. Bekijk het cursusaanbod en meld je direct aan.

KHN Academie E-learning

Via de KHN Academie kun je ook online werken aan je vakbekwaamheid. In samenwerking met verschillende partners bieden we nu al een breed aanbod aan e-learning modules en dat willen we verder uitbouwen.

Een deel van de e-learnings is gratis, andere modules zijn tegen betaling af te nemen. Maar als je via KHN een licentie neemt, ben je ervan verzekerd, dat de kwaliteit goed is en dat je minder betaalt dan niet-leden. Een aantal modules, zoals de e-learning modules vakbekwaamheid die we in samenwerking met SVH aanbieden, is zelfs exclusief voorbehouden aan leden van KHN.

Online leren is laagdrempelig, op maat, en je kunt het doen wanneer het jou uitkomt! bekijk hier ons e-learning aanbod.

Nog geen lid van KHN?

Lid worden van KHN

 

 

 

 

 

Direct advies nodig?

Ben jij KHN-lid en heb je vragen en direct advies nodig? Neem contact met ons op. Bel 0348 48 94 89 (ma t/m vr 9:30 tot 16:00 uur) of mail naar info@khn.nl.

Neem direct contact op met KHN

Meest recente berichten van KHNNog geen berichten gepost door KHN

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over dit merk

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht