IDEAL AKE

Innovatieve producten door ons bedacht, voor u gemaakt.


Logo IDEAL AKE

IDEAL AKE de internationale specialist voor koel- en warmtetechniek.

Al meer dan 70 jaar staan wij voor klantgericht denken, frisse ideeën en toekomstgerichte technologie. Onze koel- en verwarmingsunits zijn wereldwijd succesvol en hebben een doorslaggevende invloed gehad op onze Industrie.

 

Steeds verder, Steeds beter.

Het eeuwige streven om dingen te willen verbeteren, zorgt voor een frisse wind in onze onderneming en dat sinds meer dan 70 jaar.

IDEAL AKE is een onderneming met een grote traditie. Sinds meer dan 70 jaar staan we al voor klantgericht denken, frisse ideeën en een toekomstgerichte technologie. Onze producten en innovaties zijn wereldwijd een succes en hebben een beslissende stempel op onze branche gedrukt.

De motor achter ons succes is ons enthousiasme. Het enthousiasme voor techniek en materialen. Dat is de drijfveer om vandaag al intelligente oplossingen te ontwerpen voor morgen. Altijd met de allergrootste aandacht voor kwaliteit, een lange levensduur en duurzaamheid.

De grote tevredenheid van onze klanten is de beloning voor ons werk. Hiervoor zijn we dankbaar en we verzekeren ook de komende decennia aan het werk te gaan met hetzelfde enthousiasme en dezelfde passie, die ons tot nu toe altijd al heeft gekenmerkt.

 

Over ons enthousiasme voor het vormgeven van de toekomst.

Ieder mens heeft ideeën. Hetzij mondiaal gezien of in de microkosmos, deze ideeën vormen de basis voor iedere verandering, ontwikkeling en innovatie. Ook in onze onderneming zijn het de ideeën, die ons er constant voor inspireren, producten, apparaten en technologieën verder te ontwikkelen, in hun gebruik te verbeteren of in hun energie efficiëntie te optimaliseren.

Ons hele team zet zich met veel enthousiasme in voor dit proces. In alle decennia heeft zich een zoals wij het noemen  ideeëncultuur ontwikkeld, waarin elke gedachte welkom is.

Dwars denken is niet alleen toegestaan, het is gewenst en heeft in de wereld van IDEAL AKE een vaste plaats. Want met elk fris idee is het mogelijk om een nieuw stuk toekomst te creëren.

 

Innovatieve producten – door ons bedacht, voor u gemaakt.

Moderne koel- en warmhoud meubels voldoen aan veel meer dan alleen aan hun puur functionele taken. Ze overtuigen als decoratieve inventaris, kunnen eenvoudig gevuld en efficiënt bediend worden, beschikken over een fail safe techniek voor een storingsvrije werking en bieden veelzijdige vormgevingsmogelijkheden tot en met heel individuele concepten.

Mocht u ook belangstelling hebben voor onze producten, nodigen wij u uit kennis te maken met ons grote assortiment. Het standaard programma of een speciaal ontwerp u zult gegarandeerd tevreden zijn.

Lees meer: IDEAL AKE 

 


Neem direct contact op met AKE Ideal NordCap

Meest recente berichten van AKE Ideal NordCap

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over dit merk

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht