Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Huls


Worst is een eeuwenoud product, dat door alle tijden heen niks aan populariteit heeft ingeboet. Ieder land en iedere regio heeft zo zijn eigen specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan chorizo of salami. Het drogen, zouten en toevoegen van kruiden en specerijen was oorspronkelijk bedoeld om vleesproducten langer houdbaar te maken. Plezierig neveneffect was dat er talloze verschillende verrukkelijke specialiteiten ontstonden.Droge worst is ook zo’n typisch streekgerecht, waarbij de worst na de eerste bereiding wordt opgehangen om te drogen en ‘m zo z’n specifieke bite en smaak te geven. Iedere regio deed (en doet) dat met een eigen productiewijze en met specifieke kruiden en specerijen. En de onderneming die zich hiermee inmiddels een wereldwijde faam heeft verworven is Huls in Vlagtwedde.Huls staat voor vakmanschap en ambachtelijke topkwaliteit. Een bedrijf dat wordt gedragen door vakmensen pur sang. Vanaf het begin al. In 1931 begon Henk Huls een slagerij in het Groningse Vlagtwedde. Zijn zoon Willy bouwde het bedrijf uit en begon in 1966 met de productie van droge worst. In de loop van de jaren groeide Huls uit tot de regionale en daarna zelfs landelijke kwaliteitsleverancier van sublieme droge worst soorten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met Zwanenberg Food Group BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Huls
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!