Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk gaat verder waar anderen stoppen. We gaan tot de juridische kern van het probleem, de oorsprong van de vraag en hebben oog voor alleen jouw onderneming. Jouw doelen staan centraal. Omdat we hart voor jouw zaak hebben. Horeca Maatwerk blinkt uit in expertise, simpelweg door onze jarenlange ervaring met de horecabranche te verbinden met de juiste professionele kennis.


Wij zijn Horeca Maatwerk

Vanuit onze kennis en deskundigheid op het gebied van horeca en onze verbinding met KHN, bieden wij ondernemers eerlijke oplossingen op maat. Daarmee pakken wij juridische problemen aan en geven juridische oplossingen en kunnen horecaondernemers het bedrijf naar een hoger plan brengen. Horeca Maatwerk gaat verder waar anderen stoppen. We gaan tot de juridische kern van het probleem, de oorsprong van de vraag en hebben oog voor alleen jouw onderneming

Rechtsgebieden

Onze juristen en advocaten zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht | Advies over het arbeidsrecht op alle fronten.
  • Bestuursrecht | Advies over de relevante wetgeving, begeleiden bij o.a. de aanvraag van vergunningen en ondersteunen bij besluiten van de overheid.
  • Contractenrecht | Advies over het aangaan, onderhouden en beëindigen van contracten.
  • Huurrecht |Advies over het huurcontract van jouw bedrijfsruimte, een geschil met jouw verhuurder, en de koop en verkoop van jouw onderneming.
  • Ondernemingsrecht | Advies over het opzetten, overnemen of beëindigen van een bedrijf.

Onze checks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advies met hart voor jouw zaak

Voor elke vraag is een antwoord, voor elk probleem een advies. Vertel ons jouw vraagstuk en wij nemen contact met jou op over de mogelijkheden.

Heb je vragen? bezoek onze website of neem contact met ons op via info@horeca-maatwerk.nl of via telefoonnummer 0348 489 419.


Neem direct contact op met KHN

Meest recente berichten van KHN

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Horeca Maatwerk
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!