Harol

Harol evolueerde van een klein familiebedrijf in Diest tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van garagedeuren, rolluiken, zonwering en buitenleven van Europa.


Hoewel 1 mm voor jou waarschijnlijk weinig uitmaakt op een zonwering van 4,5 meter, is die millimeter voor ons net wél belangrijk. Want zulke details zijn het verschil tussen producten maken en een passie toepassen. Tussen werken en toewijding. Tussen een oplossing en een Harol-oplossing.

Ben je op zoek naar gespecialiseerd advies? Dan kan je altijd bij een Harol-specialist terecht. Zij gaan verder dan de installatie alleen. Ze overlopen graag samen met jou de plannen alvorens ze tot actie overschakelen. Zo ben je zeker dat je het juiste type garagedeur, rolluik, zonwering of buitenleven-oplossing laat plaatsen naar jouw wensen. Ook na de plaatsing beantwoorden ze graag je vragen. Als het over premies, wetgeving en onderhoud gaat bijvoorbeeld.

 


Nog geen berichten gepost door Harol

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Harol
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!