Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Gouda’s Glorie


Gouda’s Glorie is een merk met een rijke traditie. Het begon allemaal in 1924 in Gouda, een stad die veel ambachtelijke bedrijven heeft voortgebracht en waar het verhaal van Gouda’s Glorie is begonnen. Wat begon als een passie voor ambachtelijke producten, groeide uit tot een smakelijk succes! De sauzen van Gouda’s Glorie werden al snel het merk voor de horeca professionals en nog steeds passen de kwaliteitssauzen als geen ander bij de hedendaagse ambachtelijke friteswinkels en cafetaria’s. Sauzen voor ondernemers die passie hebben voor smaak! Wij vinden het belangrijk om mooie volle smaken te ontwikkelen en gebruiken daarvoor de fijnste kruiden en specerijen. De Sausmeesters van Gouda’s Glorie zijn onze echte specialisten; sausprofessionals met smaak die elke dag met aandacht en passie de lekkerste sauzen voor u als horecaprofessional bereiden. Uiteraard zijn de meeste sauzen van Gouda’s Glorie glutenvrij.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met Remia C.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Gouda’s Glorie
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!