Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Glorix


Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne.Vuil, de onzichtbare vijandVuil ligt overal op de loer. De onzichtbare vijand van hygiëne in huis moet dan ook krachtig worden bestreden. Jaarlijks worden zo’n twee miljoen mensen in Nederland getroffen door een voedselinfectie. Meer dan de helft loopt de infectie op in eigen keuken. Een goede hygiëne is dus erg belangrijk.Meer dan schoon alleenGlorix is de dagelijkse hygiëne-expert in en rondom uw huis. Het product kent een lange geschiedenis en wordt in 35 landen wereldwijd verkocht.In de jaren 20 gingen de verkopers van Glorix langs de deuren om het product huis-aan-huis te verkopen. In die tijd gebruikten huisvrouwen Glorix vooral om het linnengoed te bleken, maar tijden veranderen en onze schoonmaakmiddelen zijn daarin meegegaan.Als de dagelijkse hygiëne-expert verwijdert Glorix niet alleen zichtbaar, maar ook onzichtbaar vuil. Naast de gele bleek heeft Glorix de volgende varianten geurbleken: O2, Eucalyptus, Pink Flower, Dennen en Ocean. Daarnaast omvat het Glorix assortiment 3 varianten allesreiniger: Ocean, Lavendel en Spring Flowers, WC Powergel: Pink Flower en Lime, en hygiënische doekjes: Pink Lily, Lemon en Ocean in verschillende formaten, diverse toiletblokken en ook een Glorix Bleek Spray.Ook in internationaal verband draagt Glorix zijn steentje bij om hygiënische omstandigheden te verbeteren. De Domestos Red Cross Alliance ontwikkelt in diverse landen projecten op het gebied van gezondheid en hygiëne. Ook zijn we betrokken bij het zogeheten International Forum on Home Hygiene.


Neem direct contact op met Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Meest recente berichten van Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Glorix
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!