FOGAL

Fogal Refrigration onderscheidt zich door de aanpasbaarheid en veelzijdigheid van onze wandkoelingen


Fogal NordCapFogal Refrigration 

Fogal is 50 jaar geleden opgericht door Alfredo met zijn broers, destijds een klein bedrijf dat actief was in de meubelbranche met wandkoelingen. In de loop van de jaren heeft ons bedrijf, een schat aan ervaringen ontwikkeld.

Onze meest recente resultaten zijn het gebruik van een natuurlijk koelmiddel dat geen effect heeft op de opwarming van de aarde. De invoer van een automatisch ontsmettingssysteem op basis van actieve zuurstof. Ook de productie van onze eerste warmhoud display voor voedingsmiddelen is onlangs gepresenteerd.

Ter verbetering en optimalisatie van ons productieproces proberen we altijd het beste uit onszelf te halen. Door verbetering van de samenwerking tussen de afdelingen verkoop, techniek en productie. We kunnen rekenen op een jong team van in totaal 45 mensen. Dagelijks dragen deze mensen hun steentje bij aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

De aanpasbaarheid en veelzijdigheid van onze wandmeubels is wat ons onderscheidt. Momenteel beschikken we over een groot en aanpasbaar assortiment producten. Hiermee kunnen we voldoen aan alle wensen van de klant en specifieke wandmeubels. Dit alles kan worden samengevat in onze speciaal geformuleerde bedrijfsfilosofie. In onze optiek is de klant niet alleen het richtpunt in ons werk, maar ook een informatiebron die ons kan leiden tot nieuwe oplossingen en ideeën.

Producten

Momenteel leveren we een groot en aanpasbaar assortiment.

Het basisassortiment bestaat uit elf modellen. Deze zijn allen verkrijgbaar met een groot aantal accessoires. twee dieptes, in alle RAL-kleuren, satijnglans of gepolijst roestvrij staal en met een groot aantal externe afwerkingsmogelijkheden.

  • Alaska – Koel
  • Coldie – Koel
  • Casanova – Koel
  • Clipper – Koel
  • Mercury – Koel
  • Scarlet – Warm

 

Meer info: FOGAL


Neem direct contact op met AKE Ideal NordCap

Meest recente berichten van AKE Ideal NordCap

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over dit merk

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht