Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Dr. Oetker


Dr. Oetker Professional biedt de kok en/of ondernemer een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten en pizza’s. Met onze producten (van basis- t/m kant-en-klaar) ervaar je volop creativiteit en vrijheid. De ondersteuning van Dr. Oetker Professional gaat verder dan alleen in het aanbieden van producten. Ons team, van productontwikkelaar en product manager tot rayon-/accountmanager, denkt mee in de zoektocht naar de geschikte oplossing. Wij ondersteunen vanaf de juiste bereiding van het product tot en met het verleiden van de gasten. Centraal binnen Dr. Oetker Professional staat het gemak voor jullie en het genot voor de gast. Onder het merk Dr. Oetker Professional bieden wij de basis van het bakken én volledige convenience. Voor elke aparte wens, kennis of middel bieden wij een aangepaste oplossing met onze kwaliteitsproducten.Alle informatie over onze producten en services vindt je terug op onze website. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met ons.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met Dr. Oetker Professional

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Dr. Oetker
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!