Desperados

Klaar om elk feest naar the next level te tillen? Het bittere van bier gecombineerd met het zoete van tequila. Ideaal voor elke party! Desperados heeft het bier een eigenzinnige twist gegeven. Sinds de lancering in Frankrijk in 1995 is het uitgegroeid tot een internationaal succes. Geserveerd in een iconisch, transparante glazen fles, is dit het perfecte drankje om het (nacht)leven extra kleur te geven.


Desperados heeft bier een eigenzinnige twist gegeven. Sinds de lancering in Frankrijk in 1995 is het uitgegroeid tot een internationaal succes. Geserveerd in een iconisch, transparante glazen fles, is dit het perfecte bier om het nachtleven extra kleur te geven.


Neem direct contact op met HEINEKEN Horeca

Meest recente berichten van HEINEKEN Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Desperados
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!