Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Cook & Create

Krijgt u ook steeds vaker de vraag ‘heeft u ook wat vegetarisch?’. Ontdek hoe eenvoudig en gemakkelijk het is om vega(n) gerechten op tafel te zetten. Wij bieden een smaakvol assortiment van droge basismixen.


COOK & CREATE: MAAKT VEGGIE SMAKELIJK ÉN GEMAKKELIJK

De vraag naar gerechten zonder of minder vlees stijgt. Een creatief gerecht zonder vlees op de kaart zetten blijkt nog niet zo makkelijk. Vooral met de beperkte tijd die er voor handen is voor de mise en place. We willen met Cook & Create u als chef helpen bij het serveren van dit soort gerechten door het aanbieden van een smaakvol assortiment droge basismixen, onder het concept Easy Tasty Veggie.

COOK

We willen met Cook & Create u als chef helpen door een smaakvol assortiment aan te bieden van droge halffabrikaten die u snel en makkelijk kan bereiden. Een basismix waar u als chef nog een eigen draai kan aan geven.

CREATE

Geef uw eigen draai aan onze producten en ervaar hoe gemakkelijk het is om vegetarisch en vegan gerechten te serveren. Verras uw gasten met de mooiste creaties, ook als ze een dagje geen vlees willen eten.

ONLY FOR PROFESSIONALS

Het innovatief gamma van Cook & Create werd ontwikkeld in samenwerking met een panel chefs uit verschillende branches; catering, horeca, zorg.

EASY, TASTY, VEGGIE

EASY

  • Gemakkelijk en snel te bereiden. We helpen u met de basis, zodat u meer tijd heeft om te focussen op de creativiteit van uw gerechten.
  • Het zijn droge producten met een goed rendement. Zo kunt u gemakkelijk en snel inspelen op vega(n) verzoeken van gasten en dit aan interessante foodcost.

 

TASTY

  • De producten van Cook & Create zijn zo ontwikkeld dat ze als basis tasty zijn.
  • U kunt als chef nog uw eigen signatuur toevoegen en zo uw eigen creatie maken.

 

VEGGIE

  • De producten zijn toegankelijk  voor stijgende doelgroep die vraagt naar gerechten met minder vlees
  • Het is mogelijk om meerdere variaties te maken met 1 product zodat u een veelzijdig aanbod aan kan bieden aan uw gasten

plantaardige burgers Cook & Create

VOORDELEN

SCHERPE KOSTPRIJS

Je gebruikt wat je nodig hebt. De bereidingstijd en de personeelskost per gerecht is lager, waardoor de brutomarge per gerecht omhoog gaat.

MINDER HANDELING = TIJDWINST

Minder voorbereiding en minder handeling à la minute, geeft je meer tijd om ergens anders aan te besteden, zoals creativiteit van de gerechten of begeleiding van je team. Bijgevolg minder verplaatsing en dus makkelijker om 1,5m afstand te houden.

CONSTANTE KWALITEIT

Halffabrikaten hebben altijd hetzelfde kookproces en altijd exact dezelfde garingstijd. De producten van Cook&Create zijn een heerlijke basis waar de chef nog zijn eigen draai kan aan toevoegen.

MINDER FOODWASTE

Met Cook&Create maak je de exacte hoeveelheid die je nodig hebt. Bovendien maak je de porties zo groot als je zelf wil.

 ECONOMISCH

Uit 2 kg basismix maak je een veelvoud volume saus of eindproduct. Onze verpakking is makkelijk hersluitbaar en bewaar je op kamertemperatuur, wat plaats in de koelruimte of diepvries bespaart. Ook de houdbaarheid is zeer lang.

ONS ASSORTIMENT

Ontdek alle 8 referenties in ons gamma Cook & Create:

 

 

Voor meer inspiratie, neem een kijkje op onze website WWW.COOKANDCREATE.EU

Cook & Create is een eigen merk van Pietercil Foodservice. Pietercil Foodservice logo


Nog geen berichten gepost door Cook & Create

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!