CONNECTED WASH | MEER ZEKERHEID. MEER EFFICIENCY.


In een wereld waar in toenemende mate alles met internet wordt verbonden, brengt Winterhalter het wassen naar het volgende niveau.

De voorlader-, doorschuif-, en gereedschappenwasmachines evenals de korventransportvaatwasmachines uit de CTR-serie zijn via CONNECTED WASH verbonden met het netwerk, waardoor het mogelijk is alle belangrijke gebruiksgegevens te analyseren en evalueren. Zo kunt u uw volledige vaatwasproces optimaliseren en uw operationele zekerheid verhogen. Voor de beste waskwaliteit met de grootst mogelijke efficiëntie.

Meer zekerheid

Operationele zekerheid verhogen en uitvaltijden tot een minimum beperken. Met CONNECTED WASH heeft u alle belangrijke machine- en gebruiksgegevens in één overzicht en ziet u dus direct of er iets niet klopt.

Meer efficiency

Het vaatwasproces optimaliseren, de bedrijfskosten verlagen. CONNECTED WASH laat u zien hoe u uw workflow concreet kunt verbeteren, op welke gebieden en met welke maatregelen.

Meer controle

Altijd toegang tot alle belangrijke gegevens, ongeacht tijd of locatie. Via de app bent u altijd over de meest actuele status van uw machine geïnformeerd. Altijd en overal, op de smartphone, tablet of desktop.

Meer hygiënezekerheid

In alle gevallen op zeker spelen. CONNECTED WASH documenteert alle gegevens in een eigen vaatwasmachine logboek. Zo kunt u aantonen dat u alle voor de vaatwasmachine relevante hygiënenormen volgens HACCP heeft nageleefd.

Meer vlootmanagement

Interne benchmarking. Met één app heeft u op de meest uiteenlopende locaties overzicht over al uw machines, voor het benutten van het volledige optimalisatiepotentieel.

Meer service

Een all-rounder. CONNECTED WASH maakt uw vaatwasproces niet alleen zekerder en efficiënter, maar ook eenvoudiger en comfortabeler, met handige en goed doordachte servicefuncties.

Voor meer informatie neemt u contact op met Winterhalter via https://www.connected-wash.biz/nl_nl/

 


Nog geen berichten gepost door CONNECTED WASH | MEER ZEKERHEID. MEER EFFICIENCY.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!