Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

COLMAN


Colman’s Mustard bestaat sinds 1814; Jeremiah Colman begon met de productie in de fabriek (in Norwich) die vandaag de dag nog steeds gebruikt wordt. Sindsdien is het recept niet veel veranderd. De beroemde volle smaak van Colman’s Mustard komt o.a. doordat we onze mosterdzaden wel tot 9x zeven; iets wat veel andere mosterdproducenten niet doen. Colman’s Mustard is verkrijgbaar in zowel poeder als saus.———————————————————————————————————————————————————————————————————–La moutarde Colman’s existe depuis 1814 ; Jeremiah Colman a lancé la production dans l’usine (à Norwich) qui est encore utilisée aujourd’hui. La recette n’a pas beaucoup changé depuis lors. La fameuse saveur pleine de la moutarde Colman’s est en partie due au fait que nous tamisons nos graines de moutarde jusqu’à 9 fois, ce que beaucoup d’autres producteurs de moutarde ne font pas. La moutarde Colman’s est disponible en poudre et en sauce.———————————————————————————————————————————————————————————————————–Colman’s Mustard has been around since 1814; Jeremiah Colman started production in the factory (in Norwich) that is still used today. The recipe has not changed much since then. One of the reasons for the famous full flavour of Colman’s Mustard is that we sieve our mustard seeds up to 9 times, something that many other mustard producers do not do. Colman’s Mustard is available in both powder and sauce.


Neem direct contact op met Pietercil Foodservice

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van COLMAN
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!