Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

ChariTea

Wij maken ijsthee zoals het hoort, van alleen de allerbeste biologische Fairtrade ingrediënten!


ChariTea.

Alle ChariTeas zijn gemaakt van heuze theebladeren, waar in grote ketels zorgvuldig thee van is getrokken. Hier wordt slechts een klein beetje agavesiroop of honing aan toegevoegd, en dan vullen we ze warm af. Dit maakt deze ijstheeën extreem laag in suiker en calorieën.

Less is more. Onze recepten zijn gebaseerd op eenvoud en we laten de ingrediënten voor zich spreken. Ze komen in vier veschillende smaken: ChariTea green, black, red en mate.

Drinking helps.

We zijn de Lemonaid & ChariTea #drinkinghelps revolutie gestart in 2009 in Hamburg.
Waarom? Een beter en socialer alternatief te bieden voor de welbekende frisdrankreuzen. Hoe? Lemonaid & ChariTea steunt met elke fles sociale projecten in Paraguay, Sri Lanka, Zuid-Afrika, (noord) India, Rwanda en Mexico – waar we onze biologische en Fairtrade ingrediënten kopen. Drinking helps. Niet alleen in het weekend. Op deze manier is er al meer dan 5 miljoen euro voor projecten bij elkaar gekomen.

Volg ons ook op Instagram!


Neem direct contact op met Lemonaid Beverages GmbH

Meest recente berichten van Lemonaid Beverages GmbH

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van ChariTea
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!