Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Cees Stello


Cees Stello staat al jaren in de vleeswereld bekend om de zachte Brabantse metworst, varkenskaantjes en reuzel. Inmiddels heeft Cees jr. samen met zijn vrouw Anna Stello de zaak in 2016 overgenomen en het assortiment in een modern jasje gestoken.Het Bourgondische gevoel en de Brabantse gastvrijheid zit bij Cees Jr. in de genen. Hij heeft een passie voor productontwikkeling houdt er van om met ingrediënten te spelen en zijn producten te verrijken. Dit vind je terug in het seizoensgebonden assortiment. Juist vanwege de kleinschalige productie is er tevens ruimte om op deze manier tailor made producten voor klanten te maken. Alles is bespreekbaar, zoals het roken van vleesproducten, of professioneel verpakken van producten behoort tot zijn service. Maatwerk en samenwerking is een belangrijk aspect, net zoals meedenken met de klant!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met Stello’s Worstkeuken V.O.F.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Cees Stello
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!