Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

BitesWeLove


Dat gezonder eten een goed idee is hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. De keuzes die je maakt met je vork hebben direct impact op hoe je je voelt. Maar waarom is het soms zo verdomde lastig die gezonde keuze te maken? Wij kiezen liever voor allebei: lekker èn gezond. Zo kwamen onze bites tot stand. We willen je een snackhack bieden die je een goed gevoel geeft. Omdat die niet alleen je lekkere trek stilt, maar ook voedzaam is. Gezond, zonder een concessie te doen op smaak. Dus doken we de wereld van noten, kruiden en natuurlijke smaken in en puzzelden net zo lang tot we zeker wisten dat een handje bites jou de goede energie geeft om het beste uit jezelf te halen. Ambitieus? Zeker. Maar daar houden we wel van bij BitesWeLove. Dus hup, grab a bite en jaag je dromen na. Dan geven wij je de energieboost om door te zetten. Let’s smash it!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem direct contact op met BitesWeLove

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van BitesWeLove
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!