Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Birra Moretti

Birra Moretti is Italiaans voor genieten. Genieten van de kleine momenten in het leven. Écht genieten, met vrienden en familie. Want het leven vier je samen. La vita è bella.


Terug naar het begin
In 1859 begon Luigi Moretti zijn ‘fabriek voor bier en ijs’ in Udine. Een kalm provincieplaatsje in de regio Friuli tussen Venetië en de Alpen, met stadsmuren van steen die de oorspronkelijke bewoners in 1350 hadden aangelegd. Daarbinnen werd altijd hard gewerkt door handelaars en ambachtslieden. Luigi Moretti was daarop geen uitzondering. Zijn fabriek ging van start tijdens de Risorgimento, de periode waarin Italië één staat werd.


De Brouwerij
Tegen deze onstuimige achtergrond besloot de toen 37-jarige Luigi Moretti in 1859 een brouwerij op te richten. Toch kon Luigi bij de opening van zijn kleine fabriek in 1859 nog niet vermoeden tot welke omvang zijn geesteskind zou uitgroeien. Vandaag de dag zien de flessen er ietsje anders uit, maar de smaak en kwaliteit van het bier zijn nagenoeg onveranderd gebleven.

L’Autentica
Birra Moretti L’Autentica (4,6%) is een ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbier. Wij brouwen Birra Moretti met eerlijke ingrediënten. Een bijzondere melange van hoogwaardige hopsoorten geeft het bier zijn kenmerkende geur en smaak. Het zorgt voor een bitterheid die mooi in balans is.

Zero 0.0
Birra Moretti Zero is een authentiek bier met een zachte frisse smaak en geur maar zónder alcohol. Optimaal genieten zonder alcohol.

 

Voor meer informatie ga naar: www.birramoretti.com.nl


Neem direct contact op met HEINEKEN Horeca

Meest recente berichten van HEINEKEN Horeca

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht