Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Andy


Andy is al jarenlang de vertrouwde hulp tijdens de schoonmaak. Andy maakt gemakkelijk en krachtig schoon en staat bekend om de heerlijke geuren en het vriendelijke imago.Andy Powered By NatureAndy is al jarenlang de vertrouwde hulp tijdens de schoonmaak. Andy maakt gemakkelijk en krachtig schoon en staat bekend om de heerlijke geuren en het vriendelijke imago. Sinds 2019 is Andy powered by nature en maakt het gebruik van 100% natuurlijke reinigingskracht!Eerste vloeibare allesreiniger van NederlandAndy packshotAndy gelooft dat schoonmaken niet alleen gaat om het verwijderen van vuil, maar ook om het verfrissen van je huis en wil mensen een lekker gevoel geven tijdens de schoonmaak.Andy werd in 1960 geïntroduceerd als eerste vloeibare allesreiniger.In 1965 werd Andy vernieuwde formule met extra reinigingskracht op de markt gebracht.In 1988 werd fosfaat vervangen door soda.Het assortiment werd in 1989 uitgebreid met Andy Citroen in de gele fles.In 1999 werd de gehele Andy-reeks vernieuwd en bestond toen uit de Andy Allesreiniger, de drie sfeervarianten en de Andy met bleek.In 2007 werd Andy opnieuw gelanceerd met Andy Vertrouwd.En nu is Andy op de markt met een vertrouwde allesreiniger in vier geurvarianten en met 100% natuurlijke reinigingskracht!Schoonmaken met AndyAndy vloeibare allesreiniger is geschikt voor het reinigen van bijna alle soorten oppervlakken in en om het huis. De vernieuwde Andy is er in vier heerlijke geuren – die stuk voor stuk een verrukkelijk verfrist gevoel geven.


Neem direct contact op met Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Meest recente berichten van Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Andy
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!