Horecava schuift door naar het voorjaar

Andy Professional


Ons Pro Formula verhaalHoge standaarden op het gebied van hygiëne is voor ieder bedrijf van belang. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat u iedere dag weer een professioneel schoon resultaat kunt neerzetten hetgeen uw bedrijf nodig heeft.Unilever en Diversey hebben daarom de handen ineen geslagen en besloten de krachten te bundelen om u te voorzien in een professionele lijn schoonmaakmiddelen van vertrouwde merken.Of u nou in werkzaam bent in een hotel, restaurant of bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze professionele range schoonmaakmiddelen heeft voor iedere ruimte een geschikt product. Ook de moeilijk te reinigen gebieden worden met gemak weer schoon zoals de keuken, badkamer, en zelfs de was.Over onsDiversey is wereldleider op het gebied van industriële en commerciële hygiëne- en reinigingsoplossingen. We begrijpen de schoonmaak en hygiëne uitdagingen waar je elke dag mee wordt geconfronteerd en we vinden het belangrijk om mens en milieu te beschermen met duurzame en effectieve professionele oplossingen voor kleine als grote bedrijven.Onze producten zijn heel gemakkelijk in gebruik en geven iedere dag weer een stralend resultaat.Cif, Sun, Omo, Robijn, Glorix en Andy zijn merken van Unilever welke door Diversey worden verkocht onder licentie


Neem direct contact op met Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Meest recente berichten van Diversey- alle oplossingen voor een schone en veilige Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Andy Professional
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!