Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Amstel

Hét bier waar je met vrienden mee proost. Al sinds 1870. Vanaf de officiële opening van de Amstel Brouwerij. Opgericht door twee echte vrienden. Met recht een bier ‘uit vriendschap gebrouwen’ dus. En dat plezier proef je. In elk glas Amstel. Dus proost op alweer 150 jaar!


Na de eerste steenlegging in 1870 verrees in 1871 aan de Mauritskade in Amsterdam brouwerij De Amstel. In de stad dronken al snel steeds meer mensen de Beierse bieren die de brouwerij op de markt bracht. Ook elders in Nederland en in het buitenland vond het Amstel bier spoedig liefhebbers. Oprichters Charles de Pesters en Johannes van Marwijk waren er van overtuigd dat hun zwaardere bieren Pilsener en Münchener de dunnere en ‘onedele’ bieren in populariteit voorbij zouden streven.


Neem direct contact op met HEINEKEN Horeca

Meest recente berichten van HEINEKEN Horeca

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht