Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Amstel

Hét bier waar je met vrienden mee proost. Al sinds 1870. Vanaf de officiële opening van de Amstel Brouwerij. Opgericht door twee echte vrienden. Met recht een bier ‘uit vriendschap gebrouwen’ dus. En dat plezier proef je. In elk glas Amstel. Dus proost op alweer 150 jaar!


Na de eerste steenlegging in 1870 verrees in 1871 aan de Mauritskade in Amsterdam brouwerij De Amstel. In de stad dronken al snel steeds meer mensen de Beierse bieren die de brouwerij op de markt bracht. Ook elders in Nederland en in het buitenland vond het Amstel bier spoedig liefhebbers. Oprichters Charles de Pesters en Johannes van Marwijk waren er van overtuigd dat hun zwaardere bieren Pilsener en Münchener de dunnere en ‘onedele’ bieren in populariteit voorbij zouden streven.


Neem direct contact op met HEINEKEN Horeca

Meest recente berichten van HEINEKEN Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!