Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

ALPENINOX

De nieuwe productreeks van Alpeninox zijn zeer energiezuinig!


ALPENINOX

Al meer dan 40 jaar heeft ALPENINOX een hart voor uw keuken. Met expertise en ervaring voor de voeding.

De nieuwe productreeks van Alpeninox zijn zeer energiezuinig (energielabel A – Klasse 5). Door een ingenieus luchtcirculatiesysteem, grotere capaciteit en een energiebesparing tot wel 65% behoort deze productreeks tot de hoogste klasse binnen het professionele koelsegment.

 

Wat is er zo bijzonder aan de CRIO Line?

De nieuwe productreeks Crio LineHP is zeer innovatief en sluit aan bij de visie van AKE-Ideal Nordcap. Naast innovatief ook veel milieuvriendelijker: alle werkbanken hebben een dikkere isolatie en er wordt gebruikt gemaakt van een ander koelmiddel (R290) dan gebruikelijk waardoor de werkbank minder energie verbruikt en de condensor een langere levensduur heeft. De koelbanken zijn bijna volledig recyclebaar. De buitenafmeting is gelijk aan andere werkbanken maar de Crio LineHP biedt een grotere capaciteit tot wel 53 liter. Verder bevindt zich de ventilatie aan de voorkant en zijn de banken met oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Alle interne onderdelen kunnen eenvoudig verwijderd worden waardoor het schoonmaken van de banken gemakkelijk en snel kan.

En niet onbelangrijk voor de ondernemer: deze nieuwe werkbanken leveren flinke besparingen op omdat ze veel minder energie verbruiken.

Het restaurant dat de koelwerkbank wint, krijgt niet alleen een nieuwe koelwerkbank maar kan ook jarenlang van een lagere energierekening genieten. Deze serie werkbanken past overigens in elke keuken; het aantal compartimenten gaat van 2 tot 4-deurs en in te delen naar wens van de gebruiker. Dus we gaan ervan uit dat ook de winnaar met een kleine keuken, een ‘passende’ bank kan verwachten.

De Crio LineHP van Alpeninox is in Nederland alleen verkrijgbaar bij AKE-Ideal Nordcap.

AKE Ideal Nordcap importeert een groot assortiment commerciële hoogwaardige koel- en warmtetechniek producten en vertegenwoordigt diverse gerenommeerde merken waaronder Alpeninox. Het bedrijf is niet alleen importeur van hoogwaardige producten maar onderscheidt zich door gedegen advies en service.

Meer info: Alpeninox

 

 


Neem direct contact op met AKE Ideal NordCap

Meest recente berichten van AKE Ideal NordCap

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van ALPENINOX
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!