Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Affligem

Abdijbier van absolute wereldklasse. Geboren in België in 1074. Vandaag nog zorgvuldig gebrouwen volgens oorspronkelijk recept. Met respect voor traditie. Door monniken die alle opbrengsten van het bier al ruim 9 eeuwen regelrecht steken in goede doelen. Kwaliteit die je proeft.


De monniken van Affligem
Iedereen houdt van een goed “er was eens”-verhaal. Dat van ons begint in 1074, toen 6 ridders samen monnik werden. Moe van het hectische leven in de vroege Middeleeuwen besloten ze om een abdij te stichten. Omdat water drinken in die tijd niet de veiligste optie was, besloten ze – heel beleefd en bedachtzaam – voor hun gasten bier te brouwen (wat een veiliger alternatief was).

Affligem brouwproces
Bier zoals het onze, ontstaat niet vanzelf. Het vergt een oneindige passie en toewijding van onze brouwers. Ze werken samen, met respect voor het originele recept, maar passen ook de meest moderne brouwtechnieken toe. Daardoor is Affligem één van de lekkerste en meest bekroonde Belgische bieren.

Affligem bij de borrel
Een lekker glas speciaalbier is natuurlijk onmisbaar bij de borrel, en de mogelijkheden zijn oneindig. Uit onderzoek weten wij dat de beleving van gasten hoger is wanneer er advies over bier en eten wordt gegeven. En het kan al zo simpel zijn als een combinatie met de borrel! Met Affligem kunnen wij hierbij ondersteunen.


Neem direct contact op met HEINEKEN Horeca

Meest recente berichten van HEINEKEN Horeca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Affligem
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!