PAPSTAR / PAPSTAR pure:

De merken PAPSTAR en PAPSTAR pure omvatten FSC®-gecertificeerde kartonnen borden en schalen van primaire vezels die geen schadelijke stoffen bevatten. Bestek van ongebleekt hout, bekers voor koude dranken, rietjes en verpakkingsbekers van het composteerbare bioplastic PLA en hittebestendig bestek van CPLA. Verder bestaat het assortiment uit magnetronbestendige borden, schalen en bekers voor warme dranken, gemaakt van suikerriet. De 100% natuurlijke borden van bladeren van de arekapalm maken het duurzame aanbod compleet.

PAPSTAR pure

 Duurzaamheid speelt al jaren een centrale rol in de realisatie van het PAPSTAR pure-assortiment.

  • De disposables zijn gemaakt van vier verschillende hernieuwbare grondstoffen: hout, mais, suikerriet en papier.
  • Pure houten bestek, roerstaafjes en spiesjes worden gemaakt van natuurlijk licht berkenhout, omdat dit- in tegenstelling tot andere houtsoorten – niet gebleekt hoeft te worden.
  • Voor de verwerking van karton wordt vanwege de lange vezellengte voornamelijk vurenhout.
  • Disposables met het EN 13432 logo zijn industrieel. Na 80 dagen is meer dan 90% van het product biologisch afgebroken.

100% FAIR:

100% FAIR staat voor een innovatieve, duurzame serie van kartonnen snackbakjes en maaltijdbakken, tot papieren rietjes en bestek. Een lijn met vernieuwende ontwerpen, waaronder het snackbakje met vast sausvakje. De serie is gemaakt van bruin FSC®-gecertificeerd ongebleekt karton voorzien van een biocoating en is vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar. De neutrale en bruine uitstraling benadrukt de duurzaamheid.

Folia:

De Folia-lijn is ontworpen met als inspiratie de natuur en duurzaamheid. Het Folia-concept is een volledig duurzaam servies van bord tot bestek. De luxe grote borden hebben de vorm van een blad en zijn voorzien van een bladnerf. Voor met name de koude maaltijden en kleinere eetmomenten zijn de ellipsvormige borden ontworpen. Het Folia-bestek is beschikbaar als eenmalig – in papier en als meermalig gebruik in CPLA. Met een eigentijds vormgegeven ontwerp vanuit het oogpunt van functionaliteit en gebruiksgemak.


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!