Eten en drinken in pop-up restaurants

Wilt u tijdens of na de beurs lunchen en/of dineren? Maak dan vooral gebruik van de unieke pop-up restaurants op de beursvloer, ook ’s avonds geopend! Er zijn 3 smaken:

Bar 'O'

In Bar O, van de winnaars van de Nationale Restaurant Pitch, ervaren bezoekers hoe verrassende combinaties van cocktails en kleine gerechtjes elkaar versterken. De sfeer van de bar is Urban Jungle; warme, stoere meubels in een groene omgeving.

De Bierfabriek

De succesvolle pop-up De Bierfabriek is een horeca-concept waarin brouwerij, restaurant en café samenkomen. Bezoekers genieten hier van het bekende Franse boerderijkippetje en huisgemaakte bieren.

The Chefsclub

'The Chefsclub is een exclusief sterrenrestaurant onder leiding van de nieuwe garde Nederlandse (sterren) chefs, dat ook ‘s avonds geopend is. Deze chefs zijn dikwijls opgeleid door beroemde Michelinchefs, maar koken nu met hun eigen identiteit.

Combineer met Amsterdam

In geen andere stad in Nederland gebeurt meer op horecagebied dan in Amsterdam. Combineer een bezoek aan de beurs met een tocht langs nieuwe innovatieve en trendy horecaconcepten. Uw toegangskaart is meerdere dagen geldig. Dus boek gerust een hotelovernachting zodat u voldoende tijd heeft en de volgende terug kunt komen. Maak gebruik van diverse scherpe hotelaanbiedingen in de stad.

Meerdaags bezoek

Op vertoon van een geldige ID-kaart bij de entree kunt u met uw persoonlijke toegangsbadge de beurs meerdere dagen bezoeken (de toegangsbadge is niet overdraagbaar en de ID-gegevens moeten overeenkomen met de gegevens op de badge).

De Horecava wordt gehouden van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018, en is dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.

NS-dagretour

Bij uw registratie kunt u een zeer voordelig NS-dagretour 2e klas van € 15,00 of 1e klas € 19,00 bestellen. Dit is geldig van elk NS-station in Nederland naar het NS-station Amsterdam RAI.

Vermijd file, kom met het openbaar vervoer

Tijdens de Horecava kunnen bezoekers parkeren in de P1, P2, P3 en P4. Let goed op de borden bij de snelwegen; wanneer de garages bezet zijn, wordt gebruik gemaakt van verder afgelegen terreinen zoals Amsterdam Arena P2. Daarvandaan rijden regelmatig shuttle bussen naar RAI Amsterdam. Bij uw registratie kunt u een voordelig NS-dagretour 2e klas van € 16,50 of 1e klas € 19,00 bestellen. Van treinstation Amsterdam RAI is het 10 minuten lopen naar het RAI-gebouw. U kunt ook op een later tijdstip een NS-ticket aan uw registratie toevoegen.

Met de taxi

U vindt uw TCA-Taxi op de taxistandplaats voor de deur van de RAI. Met de speciale HORECAVA-voucher kost uw rit naar een van de Cocktail Week locaties slechts €20,-* De vouchers koopt u vooraf bij de informatiedesk of bij een van de hostessen bij Entree K van de RAI. Bij deze verkooppunten kunt u ook terecht voor de BOB-service, van maandag tot en met donderdag. Bestel uw BOB-service vóór 20.00 uur, meer informatie vindt u bij de hostessen of in de Pop Up Restaurants.
*U heeft een voucher nodig om gebruik te maken van het speciale tarief