Doe mee aan de Vegetarische Restaurantweek van 5 - 11 maart

Zet jouw vegetarische kookkunsten op de kaart

Heb jij een lunchroom, café of restaurant, en wil je gasten laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken? Doe dan mee aan de Vegetarische Restaurantweek van 5-11 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. Isabel Boerdam, bekend als De Hippe Vegetariër, en organisator van de Vegetarische Restaurantweek: “Het doel van de week is Nederland bewust maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe heerlijk dit eigenlijk kan zijn. Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Op deze manier willen wij horecabedrijven betrekken bij de Nationale Week Zonder Vlees en hun creativiteit en vegetarische kookkunsten een podium geven.”

 

 

 

Waarom meedoen?

De Vegetarische Restaurantweek is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees die gesteund wordt door ruim 50 food- en non-food bedrijven. Door middel van een uitgebreide mediacampagne staat heel Nederland een week lang in het teken van ‘minder vlees’. Een groot podium dus en een unieke gelegenheid om een nieuwe ‘flexitarische’ doelgroep aan te spreken of uw horecabedrijf van een andere kant te laten zien.

De spelregels 

  • Je kunt kiezen uit vijf vegetarische concepten met een vaste prijs.
  • Je betaalt een bijdrage van 50 euro in ruil voor promotiemateriaal om uw deelname uit te dragen.
  • De Vegetarische Restaurantweek zorgt voor promotie van jouw restaurant via de website, social media en het magazine.
  • Reserveren gaat zonder tussenpersoon of commissies direct via het restaurant, o.v.v. Vegetarische Restaurantweek.

 

 

 

Restaurantweek Menukaart

Inspiratie nodig?

Deze chefs gingen je voor: