WineSTEP B.V.


WineSTEP is ontstaan vanuit één idee: het idee dat het mogelijk moet zijn om internationale handel voor wijnprofessionals gemakkelijker, tijdsbesparender en dus goedkoper te maken.

WineSTEP is een convergerende marktplaats waar verkopers en kopers (op anonieme wijze) partijen wijn kunnen verhandelen. Het is bedoelt als een alternatief kanaal voor elke wijnverkopende of -kopende professional, of je nu een producent, agent, handelaar, detailhandelaar, e-tailer of cateraar bent; we bieden een nieuw kanaal voor de handel in grotere partijen, gebaseerd op de nieuwste technologie, parallel aan de lang bestaande traditionele distributiekanalen in de wijnbranche. WineSTEP ondersteunt de handel ook door de uitvoering van de transacties die op haar platform worden gedaan als intermediair te regisseren. Dit maakt het handelen op WineSTEP niet alleen gemakkelijk en kosteneffectief, maar ook zeer veilig.

B 2 B, EU en niet-EU landen

WineSTEP is strikt bedoeld als B-to-B platform. Bedrijven moeten zich bovendien inschrijven om lid te worden. Met dit lidmaatschap/account kun je gratis biedingen of partijen plaatsen. Lees meer over registratie in Hoe te registreren.

Alleen wijnen die in de EU zijn opgeslagen, kunnen op dit platform worden verhandeld. Het maakt een snelle afwikkeling van transacties mogelijk, omdat douaneregelingen en expeditieprocedures in de EU geharmoniseerd zijn en goederen het meest efficiënt per truck binnen de EU grenzen worden vervoerd. Neem daarom kennis van de kerncompetenties van WineSTEP! Niet in de EU gevestigde bedrijven zijn welkom voor handel, onder voorwaarde dat ze een opslaglocatie hebben binnen de grenzen van de EU. Als je geen opslagaccount hebt, laat het ons weten dan kunnen wij je helpen.


Neem contact op met WineSTEP B.V.

Berichten van WineSTEP B.V.Nog geen berichten gepost door WineSTEP B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht